Decathlon Olen en vzw Sportcomité bouwen verder op het succes en organiseren opnieuw een running academy. Tijdens deze lessenreeks looptrainingen, onder leiding van een opgeleide medewerker van Decathlon, bouw je geleidelijk de afstand op naar 5 of 10 km. Door mee te lopen werk je niet enkel aan je gezondheid, maar ondersteun je ook BOKS vzw, de Belgische Organisatie voor Kinderen en jongeren met een Stofwisselingsziekte.

Ben je een beginner?

Kom dan samen met ons aan je conditie werken. Vanaf 11 september ben je elke woensdag om 18.00 uur welkom op de voetbalterreinen van Buul voor een groepstraining. Na 12 weken loop je vlotjes 5 kilometer.

Heb je al een basisconditie?

Samen met andere lopers gaan we een stapje verder en bouwen we de afstand op naar 10 kilometer. Vanaf 14 september ben je wekelijks welkom op zaterdag om 10.00 uur aan de Decathlonwinkel in het Shopping Park Olen.

De deelnameprijs bedraagt 5 euro. Hierin zitten 12 begeleide trainingen en een drankje achteraf, loopschema en verzekering. Je inschrijvingsgeld gaat bovendien volledig naar BOKS vzw.

Denk je al langer dat het tijd is voor wat meer beweging? Wil je al lang iets aan je conditie doen? Twijfel dan niet en schrijf jezelf in voor de Decathlon running academy.

Info en inschrijven:

-          dienst vrije tijd Olen, Boekel 7, 014 27 94 22, sport@olen.be

-          Decathlon Olen (aan het onthaal tijdens de openingsuren van de winkel)